O ranču

Ranch Concept – čista priroda na samo tridesetak kilometara od Beograda, imanje kao stvoreno za one kojima je potrebno mesto koje spaja sve blagodeti očuvane životne sredine sa komforom koji ne remeti rustičnost, već je sjajno dopunjuje. Ranch Concept je mnogo više od prostora – to je sve, od ideje do doživljaja, spremno da vam omogući odmor i uživanje, ali i inspirativni rad i poslovne aktivnosti koje biste izmestili iz grada.


Ranch Concept je spoj najbolje tradicije i svetskog poslovnog stila. Gostima su na raspolaganju udobne i komforne sobe i mogućnost da zaista i vide i učestvuju u životu na farmi. Mini zoo-vrt sa  koralom za konje razgaliće svakog posetioca, a za gradsku decu koja često i ne znaju kako izgledaju domaće životinje, biće to nezaboravni doživljaj i svojevrsna životna škola.

Kome su dosadile konvencionalne sale, može da izabere neki od natkrivenih prostora koji se lako pretvaraju u kreativno mesto za najrazličitije događaje, od venčanja u prirodi, privatnih proslava, prijema i koktela, do poslovnih sastanaka, a ko je spreman za “korak dalje” ( ali korak bliže prirodi), može da odabere i neku od zasebnih i uređenih zelenih površina koje samo čekaju nov povod i ideju da bi postale originalna scenografija za neki događaj.

Ranch Concept je i gastronomski užitak u namirnicama i hrani proizvedenoj potpuno u skladu sa ekološkim standardima, a pripremljenoj u tradiciji i znjanju koje se prenosi vekovima. Ko bi od gostiju da nauči kako se pripremaju jela tradicionalne kuhinje ili, jednostavno, sam priprema obroke, ima na raspolaganju letnju kuhinju, još jednu od “institucija” tradicionalnog života van urbanih sredina.

Najzad, kad dođe vremen za potpuni odmor, tu je relax kutak, ali i šuma koja poklanja šetačima predivan vidik i šumadijske pejzaže.

priroda, glamur, tradicija, rustika, romantika