Objekti i prostor

Ranch Concept je nekonvencionalni, jedinstven prostor idealan za venčanja u prirodi, proslave, za poslovne sastanake, seminare, radionice, ali i modne revije pa i za snimanje filmova. Svi porodični događaji na ranču će imati posebnu draž. Prostori ranča, Vaše ideje uz kreativnost našeg tima i spremnost da maksimalno izađe u susret svakoj želji , učiniće Vas izuzetnim domaćinom ili zadovoljnim učesnikom najrazličitijih dešavanja.


Sala “Rustic”
Rustični ambijent ove sale spoj je ekskluzivnog i originalnog. Odabrani detalji, autentični i sačuvani i više od sto godina, čine da događaji u njoj budu svojevrsno putovanje kroz vreme i odmah postaju nečije uspomene. Luksuz i tradija u istoj slici čine salu “Rustic” idealnom za venčanja i porodična slavlja na kojima ćete ugostiti do 150 zvanica.

Sala “Soul” 

Kulinarske radionice postaju sve popularnije i kod nas, a sala “Soul”, koja ima direktnu vezu sa kuhinjom, jednostavno je idealna za sve: od promocija kompanija koje se bave proizvodnjom, preradom ili prodajom hrane, do pripreme zimnice ili suhomesnatih majstorija po receptima naših predaka. Kad je gastronomija u pitanju – ideja nikada ne manjka!

Sala  “Nature”

Ušuškana u središtu velike kuće, sala “Nature” daje osećaj privatnosti i idealna je za održavanje sastanaka i ručkova kojima prisustvuje do 30 osoba.

Sala “Fun and Play” 

Veličinu i moderni dizajn sale “Fun and Play” najmlađi su odmah prepoznali kao idealni prostor za igraonicu i mi je često tako i koristimo. Ona se, ipak, za tren može pretvoriti u korisni prostor za seminare i radionice u kojima učestvuje do 80 učesnika.


Sve naše sale imaju mogućnost proširenja na zelenu površinu i to ih, samo po sebi, čini izuzetnim, ali i povećava njihove kapacitete.

Uz sve to, prateći objekti poput ambara i autentični prostori voćnjaka, šume, farme, relax & industrijskog kutka i dečjeg igralista, čine ostvarivim sve ideje i ciljeve naših gostiju i klijenata.